Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megérné nekem elektromos...

Megérné nekem elektromos rollert vásárolni magamnak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy munkába többnyire kerékpározom.

De előszokott néha fordulni, hogy baj van a kerékpárral. Azt akkor jól jönne valami helyettesítő közlekedési eszköz.

Buszt nem kedvelem, mert időhöz köt. A rollert többnyire csak akkor venném elő ha a kerékpárral gond van és mennem kellene valahova pl. Munka, bolt vagy bármi más egyéb helyre. Lime rollert nem tudom használni, mert nekem nincs mobil internet és nem tudok elő fizetni rá.

De egy, hasonló kapacitású roller mint a lime roller a Tier típus szerintem megfelelő lenne. Ami kb. 30 km/h sebességre képes és 120 kg körül van a max terhelhetősége.

Ezekre nem kell jogosítvány csak felelősség biztosítás meg esetleg egy bukó sisak láthatósági mellény stb.

Jó tanácsot kérek...

ma 15:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Csak ne zuhanyoztasd le.
ma 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!