Egy sorozatot keresek, azt szeretném megtalálni. 3-4 éve láttam, talán a Discovery-n, de nem biztos. Megtörtént eseteket dolgoz fel, túlélős témában. Nem Bear Grylls, nem is a Csoda, hogy élek. Még melyik lehet?
Egy fickó elmondja benne, hogy mit kellett volna tenniük bizonyos helyzetekben, mi segitett volna rajtuk. 2 rész maradt meg tisztán: egyikben egy család lerobban kocsival, aztán a feleség otthagyja a férjét és gyerekét, majd nekiindul a hegyeken át segitségért. Hatalmas hóviharba kerül és alig éli túl. Usa-ban történ, ahogy a másik is.
Itt egy házasapár eltéved egy sivatagos nemzeti parkban és majdnem szomjan halnak. A nő egy sziklahasadékba fekszik, a férje végül kitalál és hoz segítséget, kb. 4 nap múlva. Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni, hónapok óta keresem, de nem találom. Címre sajnos nem emlékszem. Este ment a tévében, 8-9 óra tájban.
További kérdések:
1.Mitől bízol meg egy ismeretlen webáruházban? 2.Mi az, ami azonnal bizalmatlanná tesz egy oldallal szemben? 3. Mi miatt állsz meg egy hirdetésnél görgetés közben? 4.Mitől érzel természetesnek egy reklámot?
Trapéz karok cserélve, lógtak, kardán kicserélve , kereszt beállt. Pár hónapja tárcsa , illetve betét csere. Vajon mi lehet a hiba?
Szerintetek furcsa vagy gáz bent, egy zárt helyiségben is viselni, akár később, a hidegebb időben?
Néhány hónapja sétáltam az utcában, már a kapuban voltam és ott állt az autojával az ellenség szomszédom. Be volt rúgva és órdítozott velem lehúzott ablaknál. A kapumnál volt pár kertiszerszám. Random kiszállt a szomszéd és hátulról akart támadni. Megfordultam és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!