válasza:Attól függ, mit értesz pucérkodás alatt. Ha azt hogy fürdőnadrágban, vagy hasonló boxeralsóban mászkálok a teljesen zárt udvaromon, vagy kertben a nyári nagy hőségben, akkor igen. Zuhanyozni is szoktam az udvaron.
De sosem teljesen meztelenül!!

válasza:

válasza:Ha teljesen egyedül vagyok otthon, akkor full meztelen vagyok álltalában.
26 éves srác vagyok.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Barátnőm egy önkormányzati bérlakást bérel. Én nem lakok nála, de amikor nála tartózkodtam volt hogy kiabáltunk, veszekedtünk hangosan. Ezt a szomszédok sérelmezték és gyűjtöttek 5 aláírást ellenünk. Kérdésem az lenne hogy megússzuk egy figyelmeztetéssel, vagy egyből kilakoltatnak?
Hogy tudnám otthon megcsinálni? Lábam karom simán megcsinálom, hónaljat is. Intim nagyon fáj plusz véraláfutásos lesz. A kozmetikus akihez jártam bikini gyantára elment szülni. Benne bízom. Epilátorral a bikini megy, de a teljes csupasz nem, kozmetikus se csinálta még soha.
Direkt raktam a dupla egyéb kategóriába, mert akár elektronikai cikk akár szórakozás akár otthon kiegészítő bármi más érdekel a lényeg az hogy mi? Úgy tudom temunál nincs link tehát a név felsorolása is elég
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!