Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szoktatok otthon, vagy a...

Szoktatok otthon, vagy a kertetekben pucérkodni?

Figyelt kérdés

2025. okt. 10. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Ilyenkor tuti nem :D
2025. okt. 10. 13:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mit értesz pucérkodás alatt. Ha azt hogy fürdőnadrágban, vagy hasonló boxeralsóban mászkálok a teljesen zárt udvaromon, vagy kertben a nyári nagy hőségben, akkor igen. Zuhanyozni is szoktam az udvaron.

De sosem teljesen meztelenül!!

2025. okt. 10. 15:02
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
59%
Itthon, a lakàsban folyton.
2025. okt. 10. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron csak egy póló és bugyi van rajtam udvaron belül
2025. okt. 10. 15:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha teljesen egyedül vagyok otthon, akkor full meztelen vagyok álltalában.

26 éves srác vagyok.

2025. okt. 10. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Nyilván van aki még otthon is fürdőruhában megy zuhanyozni, mint a valóvilágos kamera szűz beköltözők...
2025. okt. 10. 16:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen
2025. okt. 10. 21:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
igen. de lakásban lakom, nem házban.
2025. nov. 1. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Önkormányzati bérlakásból kitehetik ezért az embert?

Barátnőm egy önkormányzati bérlakást bérel. Én nem lakok nála, de amikor nála tartózkodtam volt hogy kiabáltunk, veszekedtünk hangosan. Ezt a szomszédok sérelmezték és gyűjtöttek 5 aláírást ellenünk. Kérdésem az lenne hogy megússzuk egy figyelmeztetéssel, vagy egyből kilakoltatnak?

Intim gyanta otthon?

Hogy tudnám otthon megcsinálni? Lábam karom simán megcsinálom, hónaljat is. Intim nagyon fáj plusz véraláfutásos lesz. A kozmetikus akihez jártam bikini gyantára elment szülni. Benne bízom. Epilátorral a bikini megy, de a teljes csupasz nem, kozmetikus se csinálta még soha.

Miket vettél a temurol?

Direkt raktam a dupla egyéb kategóriába, mert akár elektronikai cikk akár szórakozás akár otthon kiegészítő bármi más érdekel a lényeg az hogy mi? Úgy tudom temunál nincs link tehát a név felsorolása is elég

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!