Egy bunkó ember miért lesz bunkó?
Ma találkoztam egy hajléktalannak akinek segíteni akkartam 10.000 Ft-al de ő elfogadás helyett inkább durván vádaskoni kezdett hogy én valamit tervezek a háttérbe és biztos rosszat akkarok neki illetve olyan sértő szavakkat mondott amit ide ki se merek írni mert törölve lenne a kérdés. De annyit elmondok hogy f,b,k van kezdődttek.
Szerintetek miért volt ilyen bunkó velem? Csak segíteni akkartam egy bajba lévő emberen de ezzek után inkább többé nem teszem.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyon sok kérdezőnél észrevettem, hogy bunkó válaszokat kap. Mégha mondjuk igaza is van az adott válaszolónak, nem szépen fejezi ki magát, hanem tahón. Plusz nagyon sok normális választ lepontoznak (tisztában vagyok vele, hogy mindenkinek más a véleménye, de gyakran...
Jo példa erre itt a gyk. Felteszek egy normalis kerdest es a valaszok 70%a bunko paraszt.
Az lenne a lényeg, hogyha nem tudsz valamit, bátran megkérdezheted és segítenek neked. Ehelyett a legtöbb ember (és nyilván van kivétel), valami kivetnivalót keres a kérdésben, helyesírást, egy egy szót amit kiforgathat, leszólja a kérdezőt, hogy milyen hülye...
Komolyan mondom szánalmas amit egyesek csinálnak itt! Kérdez normálisan valamit az ember, kap egy bunkó választ természetesen az első körökben, lehülyézik esetleg és ebből áll ki ez az egész oldal! Megnézném egyesek életét és fejét, kíváncsi vagyok kiknek ekkora a...
Szerintem ezt mindenki észrevehette, hogy itthon az emberek, de főleg a fiatalok beképzeltek és bunkók. Sokan mondják h külföldön mennyivel jobb meg az emberek is kedvesebbek, jó persze ott is lehetnek kivételek de akkor is. Mindenki kibeszéli a másikat, hangosan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!