Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor van a pontos megjelenése?

Mikor van a pontos megjelenése?

Figyelt kérdés

Folyton figyelem, rá is kerestem de nem mutatott pontos dátumot...

A szóban forgó film a Ki hitte volna 2. - Christian Clavier-s film.

ma 15:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Létezik pontos, precíz, minőségi, nem bazári megjelenésű egér, ami megfelel a következő kritériumoknak?

Jelenleg egy Logitech G502-t használok, aminek a műszaki paraméterei kiválóak, de a formáját és anyaghasználatát annyira utálom, hogy évek múltán is csak helyezkedem rajta, mert nem igazán egyértelmű, hogy miként kéne megfogni. Túl hosszú és lapos. Annyira idegen...

Linkelne valaki nekem olyan oldalt ami mutatja DVD/BLU RAY filmek pontos dátumát ?

Lényegében olyan magyar oldalt keresek ami megmutatja hogy mikor melyik film fog megjelenni dvd-n vagy blurayen.

Tudni már pontos dátumot hogy mikor jelenik meg a trónok harca 8. kötete?

Vagy megjelent már csak nem tudok róla esetleg? Nagyon szeretem a sorozatot,olvastam is és nagxon érdekelne már a finálé.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!