El dugult a lefolyó a kàdban ès eltört a szifon benne,5 ève èlek itt màr akkro dugulàs volt de nem ekkora. Ezt ilyenkor nekem vagy a főbèrlőnek kellene fizetni? Vagy esetleg felesben?
Figyelt kérdés
ma 15:22
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Miről rendelkezik a szerződés? Amiket én láttam, abban a bérleménnyel kapcsolatos hétköznapi, pár ezer forintos karbantartási és javítási költségek (pl. izzócsere, csaptelep cseréje stb.) a bérlőket terhelik, míg a felújítások és épületgépészeti dolgokkal kapcsolatos költségek (pl. nyílászáró vagy beépített berendezés cseréje) a bérbeadót.
2/2 A kérdező kommentje:
Arról hogy a kàrt nekem kell megtèríteni.
ma 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Szennyvíz csatorna szürke csővel?
Üdv mindenkinek! Egy cég el jött bekötni a szennyvízet és szürke lefolyó csővel rakták le . Ez mennyire szabályós , mert sok helyen olvasom hogy nem szabad ilyet. Ezt egy szabály le is írja hogy tilos ? Valaki be tudja küldneni ?
Hogyan tudnám kiirtani azokat a lényeket, amik feljönnek a lefolyóból?
2 hónapja költöztem be egy lakásba, kicsi fürdővel. A lefolyóból folyton ilyen kis szapora lények jönnek fel, nem tudom, rovas-e vagy férek, de iszonyat gyorsan másznak. Valamelyik nap már a zuhanytálcában is találtam egyet. Átöntöttem a lefolyót domestossal, de ma már...
Mit kellene csinálnom?
Eldugítottam a wc-t, egyszer hosszan lenyomtam a lehúzó gombot, és valahonnan a wc-ből kijön a víz, és a fürdőszobában lévő lefolyóba lemegy. Gyorsan fontos válaszok kellenek!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!