Hintőportól eldugulhat a lefolyó ?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Igen. De közre játszhat az amúgy se 100%-osan tiszta lefolyó és a mennyiségtől is függ.
Elég komoly mennyiség kell ahhoz, hogy dugulást okozzon.
Figyi, teszteld le, hogyan viselkedik az anyag vízzel érintkezve. Tálba egy kiskanállal dobj bele és önts rá vizet.
Elóször taszítja aut, de kis idővel vagy mozgás hatására beissza és leülepszik, feltapad a felületre.
Kapcsolódó kérdések:
2 hónapja költöztem be egy lakásba, kicsi fürdővel. A lefolyóból folyton ilyen kis szapora lények jönnek fel, nem tudom, rovas-e vagy férek, de iszonyat gyorsan másznak. Valamelyik nap már a zuhanytálcában is találtam egyet. Átöntöttem a lefolyót domestossal, de ma már...
Eldugítottam a wc-t, egyszer hosszan lenyomtam a lehúzó gombot, és valahonnan a wc-ből kijön a víz, és a fürdőszobában lévő lefolyóba lemegy. Gyorsan fontos válaszok kellenek!
Lefolyótisztító. Fehér apró golyók, a lefolyóba kell szorni, rá víz vagy más folyadék és szétmarja a lefolyóban, azt, ami eldugasztotta. Ennek a lefolyótisztítónak a nevét keresem.
Annak idején az mosogatót az Ikeában vettük, de az a vészhelyzet miatt bezárt. Az OBI és más üzletek ezt a méretet nem tartják. Hetek óta keresem.
Mosógép lefolyó csöve ugyan olyan méretű mint a szennyviz csőé. Nem nyeli el a szennyvizet a lefolyó mivel beszorul a levegő.Jelenleg meg van toldva a lefolyó egy vastagabb PVC csővel de igy is kinyomja a vizet ahol bemegy a mosógép csöve.Ázik a padló... A lefolyóba...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!