A Packeta csomagpontra szállít szombaton is?
Figyelt kérdés
ma 18:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Valaki dolgozik a packettánál ?segítene nekem légyszi
Ha valaki dolgozik a packettánál és tudna nekem segíteni eltűnt csomaggal kapcsolatban megköszönném. Egy elektromos roller tűnt el.
Packeta "Z-box hiba" kiirasnal tele van a csomagpont vagy csak rossz?
Koddal megyek, meretet kivalasztom es utana irja ezt a szoveget.
Milyen jogon csinálja ezt a PACKETA futárcég?
Rendeltem egy csomagot házhozszállítással. Jött az email hogy a csomagom átvehető az xy csomagpontban! Hogy tessék??? Nem arról van szó hogy fáj elmennem addig, hanem arról hogy nem ezért fizettem! Es ha 100 éves vagyok vagy esetleg kerekesszékes akkor mi van? Mi ez??
A packeta hétvégén szállít csomagpontra?
Három kérdésem lenne. 1. A packeta hétvégén szállít csomagpontba? 2. Pénteken meddig dolgoznak a futárok? 3. tegnap óta azt írja az app hogy "Csomagja úton van a csomagraktárba" ez mit is jelent? Mert utána meg kaptam egy üzenetet hogy átvették a csomagomat...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!