Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Én középkorú nő vagyok....

Én középkorú nő vagyok. Honnan tudom hogy érez e valamit irántam 10 évvel idősebb nő ismerősöm? Milyen jelei lehetnek? Jó lenne hogy tudjam hányadán állunk.

Figyelt kérdés
Egy éve ismerem őt.Mindig amikor eljött hozzám többször megérintette a kezem,hosszú ideig nézett a szemembe.Ami még furcsább volt mindig végignézett rajtam.De nem mond semmit.Honnan tudjam hogy akar-e valamit tőlem vagy csak ilyen?
2011. febr. 2. 00:36
 1/5 anonim válasza:
marmint szerinted leszbikus lenne? Erinsd meg te is meglatod mit reagal
2011. febr. 2. 01:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Esetleg burkoltan rákérdezhetnél, pl. hogy egy ismerősöddel van ugyanez a szitu, ő mit gondol róla.

Amúgy pedig nem jó kategóriába tetted a kérdést :)

2011. febr. 2. 07:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.Lehet megpróbálom mindkét dolgot amit írtatok.Tényleg rossz helyre tettem:)
2011. febr. 2. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem, ne fogdosd, mert ha benne van, visszafogdos.

De érdemes lenne megfigyelni, hogy másokkal is így viselkedik-e, illetve pasis sztorikról faggatni.

2011. febr. 2. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:
igen kissé kell tapogatózni a férfiak irányába,mindjárt kiderül hogy ki is ő,mit akar elérni.
2011. febr. 2. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Miért ír ilyeneket az ismerősöm barátja?

Van egy ismerősöm és a barátja rám írt és elkezdtünk beszélgetni, de olyanokat ír h aludna velem meg sexelne velem de ezt miért írja ha ott neki a barátnője??

Az egyik ismerősöm nagyon rossul van. Hogy vidíthatnám fel? LENT!

Ő 13 éves mint én is és egy 17 éves fiúval úgymond kavar(ő lány). Eléggé perverz típus de tud normális lenni mert nagyon jó barát és most úgy érzi, hogy tényleg azért vannak vele ilyen nagyobb korúak mert csak meg akrják.....! Nagyon szomorú, de nem tudom mivel...

Én középkorú nő vagyok. Honnan tudom hogy érez e valamit irántam 10 évvel idősebb nő ismerősöm? Milyen jelei lehetnek? Jó lenne hogy tudjam hányadán állunk.

Egy éve ismerem őt.Mindig amikor eljött hozzám többször megérintette a kezem,hosszú ideig nézett a szemembe.Ami még furcsább volt mindig végignézett rajtam.De nem mond semmit.Honnan tudjam hogy akar-e valamit tőlem vagy csak ilyen?

A tudathasadásnak milyen jelei vannak?

Egy ismerősöm olyan dolgokat mond, hogy ő már mondta egyszer nekem, de ez nem így van. Azt hiszi, hogy mondta pedig nem! Lehet, hogy akarta és ő meggyőződése, hogy mondta is. Ebből elég sok vitánk van.

Van 1 csaj ismerősöm akinek a hiánya fáj hogy nincs velem. Ez a szerelem első jelei vagy csak én érzem rosszul?

Ez a csaj ismerősöm majdhogy nem a legjobb barátomnak is mondhatnám. Ha együtt vagyunk jól elvagyunk jól érezzük magunkat (legalább is én). Lehet hogy csak én fogom fel rosszul a hiányának az érzését csak nem tudom eldönteni hogy mit csináljak. Elmondjam az érzéseimet...

T-mobilos egy ismerősöm és milyen kedvezmény van ahol kevés pénzért vagy ingyen beszélhetnek a párjával?

Tudom fura kérdés de tanyán lakik és rengeteget dolgozik,engem kért meg hogy segítsek,viszont és vodás vagyok nem vagyok képben ebben a témában.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!