Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az elsőbbségi sima levél hány...

Az elsőbbségi sima levél hány nap alatt érkezik meg körülbelül?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 09:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Annyi mint a rendes:)Nálunk ismerem a fél postát,tesom is ott dolgozik és mondták egyszerhfelsleges úgy feladni,mert nem szoktk különválogatni,mindig ugyanazzal meg el mint aki normálisan adta fel,szóval van sok dolog ami pénzkidobás.Amúgy szerintem 1-3 napon belül megérkezik.
2011. ápr. 12. 10:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Másnapra odaér. Ha csak nem adtad le elég későn aznap, pl nálunk 3 után viszik el a leveleket és ha utána adod fel, csak 2 nap múlva ér oda.
2011. ápr. 12. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:
1
2011. ápr. 12. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Posta? Levél? Csomag? (lent)

Azt szeretném megtudni hogy ha egy CD-t vagy egy textilmintát vagy egy kulcsot szeretnék eljuttatni valakihez azt ilyen bélelt levélben megtehetem? Vagy hogy kell ilyen apróságokat feladni? Vagy ennél is apróbbakat? köszi

Mit tehetek? Van egy kis adó tartozásom amit rendszeresen fizetek, erre jön egy levél egy végrehajtótól hogy az autónkat kivonják a forgalomból.

...ami még opciósan a banké, mert részletre vettük. Szóval tehetnek ilyet, mikor rendesen fizetem a tartozásom? Ha elveszik az autót akkor a férjem dolgozni se tud menni.....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!