Ajánlott levél mennyi idő alatt érkezik meg?
Figyelt kérdés
Ha ma lett feladva 14:00-kor Szekszárdon, akkor holnapra megérkezik Budapestre?2011. máj. 5. 20:42
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, tehát akkor van rá esély...reménykedem, mert most pont hétvége lesz.
2011. máj. 5. 20:55
3/4 anonim 

válasza:

válasza:5 napot mond rá a posta. másnap csak elsőbbségivel van esélyed.
4/4 anonim válasza:
ugyan már nem aktuális, de hátha másnak fontos: az ajánlott levelem a múltkor kb. másfél hét alatt 'ért célba', a barátnőm elsőbbségi küldeménye pedig 2 nap...tehát ha nagyon sürgős, és van rá lehetőség, inkább rakjátok fel egy buszra, adjatok a sofőrnek valamennyit, mert az legalább biztosan megérkezik, és még aznap akár...mellesleg olcsóbb is, mivel az elsőbbségi küldemény kb. 900 ft volt, én pedig 500at szoktam adni a sofőrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Hollandiába hány nap alatt ér ki egy levél?
Ma adtam fel elsőbbségivel.
Következő lenne: Holnap (Október 31. ) Van posta?
Mármint van levél kihordás? Vagy max csekk befizetés és levél feladás van? Danke schön a válaszokért
Posta? Levél? Csomag? (lent)
Azt szeretném megtudni hogy ha egy CD-t vagy egy textilmintát vagy egy kulcsot szeretnék eljuttatni valakihez azt ilyen bélelt levélben megtehetem? Vagy hogy kell ilyen apróságokat feladni? Vagy ennél is apróbbakat? köszi
Mit tehetek? Van egy kis adó tartozásom amit rendszeresen fizetek, erre jön egy levél egy végrehajtótól hogy az autónkat kivonják a forgalomból.
...ami még opciósan a banké, mert részletre vettük. Szóval tehetnek ilyet, mikor rendesen fizetem a tartozásom? Ha elveszik az autót akkor a férjem dolgozni se tud menni.....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!