Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fontos! Az ajánlott levél...

Fontos! Az ajánlott levél mennyi idő alatt ér el a címzetthez?

Figyelt kérdés

Ma délután adtam fel 170 kmre van Szeged tőlünk. Kb mennyi idő alatt ér oda ?

Köszi a válaszokat előre is :)

2011. jún. 9. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Általában 1-3 munkanap, ha nem elsőbbségivel adtad fel.

Én múlt héten kevesebb mint 24 óra alatt megkaptam Budapestről Pécsre. De általában átlagosan 2 munkanap szokott lenni.

2011. jún. 9. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Simán két-három nap kell neki
2013. nov. 5. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Meg attól is függ, hogy a hét közepén adod fel,

vagy a hét elején

2013. nov. 5. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Posta? Levél? Csomag? (lent)

Azt szeretném megtudni hogy ha egy CD-t vagy egy textilmintát vagy egy kulcsot szeretnék eljuttatni valakihez azt ilyen bélelt levélben megtehetem? Vagy hogy kell ilyen apróságokat feladni? Vagy ennél is apróbbakat? köszi

Mit tehetek? Van egy kis adó tartozásom amit rendszeresen fizetek, erre jön egy levél egy végrehajtótól hogy az autónkat kivonják a forgalomból.

...ami még opciósan a banké, mert részletre vettük. Szóval tehetnek ilyet, mikor rendesen fizetem a tartozásom? Ha elveszik az autót akkor a férjem dolgozni se tud menni.....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!