Magyarország balkáni ország?

válasza:Nem, nem balkáni. A Balkán Belgrádtól délre kezdődik.
Maximum életszínvonal tekintetében, de azt se igazán, mert Magyarország átmenet a Balkán és Nyugat között fejlettségben.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Csak igennel, vagy nemmel valaszoljatok! pls
A terulete nagyobb mint a vilag osszes orszaganak atlaga es nepessegileg is az elso harmadban vagyunk. Mikor lesz mar vege ennek a kis orszag szteretipianak meg hogy merjunk kicsik lenni baromsagnak? A szomszedos orszagok tobbsegenel nagyobb Magyarorszag terulete.
mert pl.a technika tanárunk (aki hungarista:)) mindig azzal jön, h például az Alföld Európa egyik legkedvezőbben fekvő alföldje, meg vmi energiafüvet lehetne ott termeszteni vagy nem tudom...
pl. ma is mentem az Arénába és tele volt, mindenki nagy csomagokkal, és sztem azért a ZARA, Pull and Bear és ilyesmi nem tartoznak a legolcsóbb üzletek közé, mindenkinek a legmenőbb frizurája, stb, ezek nem olcsó dolgok, nem?
Itt a legtöbbet a jobboldaliak hangoztatják, hogy Magyaroszág a kelet része? Mi ez az új hülyeség? Mi keleti Magyarországon? Én úgy tudom, hogy a kultúránk 90%-a vagy annál is több a környező népektől származik, tehát európai vagy nyugati, ha így jobban tetszik. Ami...
Az államcsőd szótári fogalma: Az államcsőd, az állam fizetésképtelensége esetén a kifizetéseknek teljes vagy részleges megszüntetését jelenti. Világos, hogy ebben az értelemben nincsen "államcsőd". Létezhet-e az államcsőd szónak olyan jelentése, ami inkább...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!