Mi az a Medvesrác?
Figyelt kérdés
Azért írtam ebbe a kategóriába, mert ezt olvassa mindenki. Van ez a [link] ahol fent van egy csomó sztori. Igaz ez? Már a második ember mondta a héten. Csak én maradok ki mindenből?2011. okt. 15. 20:24
További kérdések:
Szénpénz jár állítólag a bányász nyugdíjasoknak, évi egy alkalommal. Öreg barátom (72) eddig soha nem kapott. Hogyan intézzük el neki?
Visszamenőleg is járhat valameddig?
Gyereknek első nap az óvodában?
Öcsèmet írattuk be ovodába. Már most belegondolva is nehèz hogy, hogyan fogja bírni? Hogyan fognak vele bánni? Kinek mi a tapasztalata? Van valakinek valami tipp hogy majd hogyan kezdjük azt a napot? Óvónők hogyan kezelhetik a síró gyereket? Nehèz bele gondolnom hogy...
Hogy kell a szobabiciklit összeszerelni úgy, hogy a nehézségi fokozatok mukodjenek?
Nincs segítsegem és a szerelési útmutató ellenére nem értem, hogy kell a bovdent összerakni. Vagy azt kérdezem, Szegeden ki tudná ezt megcsinálni? Soha életemben nem szereltem, nő vagyok. Minden mást összeszereltem az új szobabiciklin, csak ezzel nem boldogulok.
Azt olvastam hogy van olyan program.Ami át verheti a Youtubet mert Magyarországon sok video már nem jön be ami külföldön meg igen.Van olyan program...
És sok videot ami Magyarországon nem lehet le játszani a program által már lelehet .pl teniszes videók?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!