Mit jelent, ha valaki a levél végére egy nagy W-t ír?

válasza:Első vagyok, azt adom x'D
hm,akkor: W azaz, hmm, walking behind you--->végső állomás zene része------>veszélyben vagy :O bocs :'D
Kapcsolódó kérdések:
Melyik a helyes vagy leírnád hogyan kell? Holnap vizsgázok, segítsetek! Éva Szabó 50. Green Street Szolnok 5000 vagy Éva Szabó 50. Zöld utca 5000, Szolnok HUNGARY
nyári egyetemre pályázok, nagy nehezen írtam egy motlevelet, de nem tudom, mit írjak a legvégére. milyen sablonfordulatokat szokás használni? remélem, pályázatom elnyeri tetszésüket vagy valami ilyesmire gondoltam. szerintetek?
és elköszönésnél a nevemet odaírjam a levél végére?
Nem karácsonyi vagy szülinapi, hanem hasonló, mint a "take care and stay always on the sunny side of life"
Eddig nem volt semmi gond soha, bar igaz, hogy most elegge felfaztam lehet ez az oka? (es a 7napos szunetben is gyengebb volt a menstruaciom mint az elozo 3 alkalommal)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!