Alexandrabellahorvat kérdése:
Valaki nem akar egy lakótársat budapesten? Hozzáköltözöm még januárban csak mondjon árat!
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 18:05
1/5 Shai-Hulud 

válasza:

válasza:És mondd kedves, jó csaj vagy? :-DD
3/5 A kérdező kommentje:
kedves:) 20000 összesen kettőnknek meg. neked 10000 ft és nekem is. bp. 2.ker:)
2011. dec. 30. 06:07
4/5 A kérdező kommentje:
összesen 20000 havonta a lakbér egy tetőtéri lakáshoz:)
2011. dec. 30. 06:08
5/5 anonim válasza:
hello.en februar kozepetol keresek alberletet Budapesten.ha meg all a dolog,kozos berlesben benne lennek.ugy 30 ezret tudnek+rezsi havonta fizetni
Kapcsolódó kérdések:
Budapesten keresnék egyetemista, vegetáriánus vagy vegán lakótársat. Nem dohányzom és alig iszom alkoholos italokat, viszont nem zavarna, ha az...
Mielőtt bárki is megijedne, teljesen "normális" lány vagyok. Az állatok szeretete, és az állatbántalmazás miatt döntöttem úgy, hogy lakto-vegetáriánus leszek. Azért szeretnék hasonló beállítottságú lakótársat találni, hogy együtt főzhessek, étkezhessek vele, illetve hogy valaki megértsen...
Békéscsabán hol tudok olcsó albérletet keresni?
Vagy ha egy lánykeres lány lakótársat nekem az is jó lenne. Sűrgős!
Hol keressek olyan embereket akik lakótársat keresnek?
Van ilyen weboldal?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!