Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a teendő akkor, ha a...

Mi a teendő akkor, ha a levél, amit küldtem már 30 napja nem érkezett meg a címzetthez?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 17:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha ajánlottan adtad fel, akkor irány a posta, és kerestetni kell. Ha elveszett, akkor kérhetsz kártérítést.

Ha sima levélként ment, akkor sajnos, azt nem tudják keresni, vagy mázlid lesz és késve érkezik, vagy nem lesz, és elveszett valahol.

2009. júl. 7. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Fontos! Az ajánlott levél mennyi idő alatt ér el a címzetthez?

Ma délután adtam fel 170 kmre van Szeged tőlünk. Kb mennyi idő alatt ér oda ? Köszi a válaszokat előre is :)

Posta? Levél? Csomag? (lent)

Azt szeretném megtudni hogy ha egy CD-t vagy egy textilmintát vagy egy kulcsot szeretnék eljuttatni valakihez azt ilyen bélelt levélben megtehetem? Vagy hogy kell ilyen apróságokat feladni? Vagy ennél is apróbbakat? köszi

Tegnap este fél 6kor feladott elsőbbségi levél mikor ér a címzetthez?

A feladás Debrecen főpostáján történt. (a távolság 70km, bár nem tudom, hogy ez számít e)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!