Hogyan tegyem érdekesebbé az életemet?
16 éves fiú vagyok és szinte minden napom egyforma: hazajövök a suliból tv-zek számítógépezek vagyorázom és alszom, ráadásul még számítógép függő kezdek lenni és már tanulni is lusta vagyok pedig tavaly még 3-4-es tanuló voltam most pedig 2-3 és nem vagyok olyan szép és ezért a lányok is kerülnek barátnőm sem volt eddig meg szinte alig van izmom és mostanában költekezni kezdtem ráadásul mostmár szinte minden nap egész nap csak otthon ülök és unatkozom...
lécci írjatok tippeket akármit, hogy hogyan tegyem élvezetesebbé az életemet. előre is köszönöm.
Sportolj. Az "aligizmaidat" is növelheted vele, élvezetes, egészségesebb leszel tőle, a közérzeted is jobb lesz.
Járj bulizni. Ismerkedj, flörtölj. Lehet hogy nem vagy olyan szép (Bár te teljesen máshogy látod magad, mint mások. lehet hogy nagyon is helyes vagy, csak félénk?) de attól még ismerkedhetsz lányokkal. Közhelyesen hangzik, de a külső nem minden!
A sport nagyon jó ötlet!
Társaságban is lehetsz általa és jobb kedved, jobb közérzeted is lesz tőle. (Na persze valószínűleg nem az első néhány alkalommal, mert akkor még csak izomlázad lesz. De ha nem adod fel, sokkal jobban fogod érezni magad tőle!)
táncolj:)
menyj el tánciskolába amivel majd mentek fellépésekre én ezt tettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!