Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak le az ujjszopás...

Hogyan szokjak le az ujjszopásról?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy így hirtelen viccesen hangzik, de már kicsi korom óta rá vagyok szokva. Megnyugtat. Mikor suliba vagyok, akkor nem csinálom, és akkor sem, ha haverokkal vagyok. Viszont mikor hazaérek bárhonnan, és családi körben vagyok, akkor úgy érzem, hogy most muszáj.. Nem tudok leszokni róla, hiába szeretnék. Jelen pillanatban most gyűlölöm magam emiatt, mert a fogaim nagyon csúnyák lettek elől. Az első 4. Mind a 4 kilyukadt. Voltunk betömetni, de az egyikből kiesett a tömés, a másik 3 még ép állapotban van, majdnem ép állapotban, ugyanis abból 2 sárga.. Eltér a fogam színétől, pedig mosom. Ez engem nagyon zavar. Esetleg valakinek van valami ötlete, hogy hogyan szokjak le róla? Nagyon kellene. Már mindent próbáltam, de semmi sem sikerült..

14/L.

2012. okt. 26. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Létezik erre egy szopásgátló körömlakk, gyógyszertárakban lehet kapni. Ez olyan, hogy ha szopni akarsz, akkor keserű ízt érzel, és emiatt elmegy tőle a kedved.
2012. okt. 26. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
ÉN a körmömet rágtam, mert ezt tanultam el itthon. Viccesen fog hangzani , de akárhányszor ráeszméltem hogy rágom a körmöm megpöcköltem az orrom... És lám , leszoktam róla. Persze inkább akaraterő kérdése, én arra gondoltam hogy csúnya lesz a körmöm
2012. okt. 26. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy, ha nem akarsz rá költeni akkor bekened erőspaprikával a kezed. :)
2012. okt. 26. 19:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem!:) Köszönöm a válaszokat!! :)
2012. okt. 27. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!