Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni? Beteg...

0612pepe kérdése:

Tudnátok segíteni? Beteg voltam és most tudtam meg h az Abigélből olvasónapló kell. Szóval a kérdések:

Figyelt kérdés

2. A műben a kommunikáció során sokszor hangoznak el kétértelmű mondatok. Keressetek olyan mondatokat, amikor ez a kétértelműség fontos szerephez jut.pl: szituáció: Gina bocsánatot kér Kiss Maritól/ elhangzó mondat:„Nem haragszom”/ valódi tartalom /Megszűntél létezni számomra

3. Gina először félreérti, majd sokáig nem érti, mi is történik vele, miért változott meg az élete, pedig ha figyel észrevehette volna, hogy valami nem a megszokott módon zajlik. (pl. Nem tudja miért és hova viszi az apja. A kommunikációs csönd félreértést okoz.) Írjatok 3 ilyen figyelmeztető jelet!

4. Értjük- nem értjük?

Mit jelent a Non est currentis…kezdetű idézet?/Hol, milyen körülmények között találkozunk ezzel először a mű folyamán?/Gina olvassa, le is fordítja, de nem érti. Mi lehet ennek az oka?/Mennyiben vonatkoztatható ez a Pál apostoli idézet a Matula világára és a kislány sorsára?

NAGYON örülnék ha tudnátok segíteni még ma v.holnap!!

Előre is köszi! :)

2013. ápr. 9. 20:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Miből készített Robinson Crusoe ágyat lapátot és ásót?

Összesen 42 kérdés van de ezt végképp nem tudom.

Hol találom meg a neten a twist oliver olvasónaplót?

Nagyon nagyon kene holnapra kell leadni..:((( es nem tudomm addigra kiolvasni... Elfelejtettem.. Es a neten nem talalom lecci valaki nem tud egy linket kuldeni vagy valahogy segiteni honnan tudnam lemasolni az olvasonaplojat... Legyszi segitsetek!!

Aki tud segíteni az kérem hogy segítsen mert szorít az idő! Ezek a kérdések: 1. Keressétek meg a térképen a magyar szabadságharc legnagyobb csatáit!...

Ezek a kérdések: 1. Keressétek meg a térképen a magyar szabadságharc legnagyobb csatáit! Megtaláljátok-e köztük azokat, amelyeket a regényben fölelevenít Jókai? 2. Igazold egy-két mondatnyi idézettel A kézfogó napja fejezetből, hogy Ödön eljegyzése tényleg hat héttel...

Tudnátok segíteni? A határidő:márc 6.

Most vesszük az egri csillagokat és nem tudom a válaszokat pedig elolvastam a könyvet. ezek a kérdések: 1.Kire illik a leírás? Határozd meg, mi a szerepe ebben a részben! "A szederfa hűvösén csakugyan ott ült egy barna parasztember.Alatta gyékény, előtte zöld mázos...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!