Hol lehet Barcika környékén one direction cuccokat venni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 17:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Ki az a Mage?
O. O Az one direction-hoz tartozik és asszem' ő az aki mindig megmondja a srácoknak mit csináljanak. De ő ki?
Szerintetek el tudok helyezkedni Győr környékén valami irodában az alábbi végzettségekkel?
Érettségim van, OKJ marketing és reklámügyintéző, felsőfokú OKJ sajtótechnikus. Már sok helyre beadtam a jelentkezésemet adminisztrációs meg ügyintézős munkakörökbe, de sehonnan nem jeleztek vissza. Egyszerűen nem tudom mit tegyek.
Jövőre megyek Londonba április május környékén, szerintetek lehetséges, hogy "összefutok" a One Direction-nel?
A hülye válaszoktól mentsetek meg....ja és ha már itt vagyok tényleg jön jövőre a One Direction Magyarországra??
Valaki tud mondani Dunakeszi környékén focicsapatot mondani (ha lehet a csapat nevével) ahol 99-ek játszanak?
A válaszokat előre is köszi! ^.^ ..▓▓..▓▓ ..▓▓......▓▓ ..▓▓......▓▓..................▓▓▓▓ ..▓▓......▓▓..............▓▓......ρ...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!