Érdemes megnéznem a Guilty Crown animét?

válasza:

válasza:Szerintem kihagyható.
De ha te akarod...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Legfőképpp C.C.-ról kéne, mert amilyen "diangózist" én felállítottam a jelleméről egy üzenet miatt át kellene értékelnem ehhez kéne segítség. A többiről is kéne azért. Ez utóbbi csak fiúknak: Ha lehetne melyiket fogadnátok el barátnőtökként?(Hülye válaszokat tartsátok meg magatoknak.)
Szeretném hogy legyen egy jó szerelmi története vagy valami hasonló pl. Sword Art Online, Accel World, Btooom!, Mirai Nikki, Guilty Crown, Date a Live, K, Toradora, Toaru Kagaku No Railgun (s), Hataraku Maou-sama, Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru,...
Mielőtt olyan kommenteket kapnék ,hogy nézd meg mégegyszer! stb. Előre is közlöm: Szó szerint negyedjére néztem újra ,de nem igazán értem. :3 Előre is köszi! ;)
A Guilty Crownból (anime) Láttam már az animét, de nekem még mindig nincs tisztázva, hogy Inori kibe szerelmes Ayase mondta Shu-nak hogy Inori és Gai között van valami még a legelején, de ahogy haladtam az animében, Shu és Inori szerelmesek lesznek.
Volt 2 éve a Guilty Crown, ami egy elég gyenge CG utánzat volt. Tavaly a SAO, ami kb egy kalap sz*r volt, mindenben megbukott. Idén itt van a Shingeki, igaz ennek főleg az adaptálása a hibás, de a világához képest elég sablon dolgok jöttek ki belőle. Ezek voltak az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!