Budapesten a Rákóczi út Blahától kifelé eső része tényleg olyan cikis?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
minden érdekelne...a társaság, tanárok, milyen erősségű, mennyire számít a pénz, és hogy milyen szakokat lehet választani..engem leginkább a biológia szak érdekelne. A válaszokat előre is köszönöm!! :))
Fogadtam egy ismerősömmel egy túró rudiban, egyikünk úgy emlékszik, hogy kb 4 éve zárhatott be, másikunk úgy tudja, hogy már minimum 20 éve nem üzemel. Az interneten nem találtam róla semmi konkrétumot, ha valaki esetleg az információ birtokában van, vagy pontosabb...
Tudtommal le van zárva a Baross tér, de ezt nem tudom, hogy át lehet-e hajtani a Rákóczi útra, szóval, milyen állapotok vannak ott? (budapestiek válaszoljanak inkább) Köszönöm :)
Sajnos nem budapesti vagyok és holnap látogatnék el a itt lévő üzletbe. Gyalog mennék a keleti pályaudvartól
(tudom hogy a felvételi is nagyon sokat számít stb. )
Milyen "szabályokat"érdemes betartani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!