A csukló hogyan tud eltörni?
Figyelt kérdés
Valaki segítsen hogy a csuklónk könnyen el tud törni?..PL. Egy olyantól hogy fekvőtámaszozás közben ráesek,teljes test súllyal?2014. márc. 5. 20:26
1/9 anonim 

válasza:

Fekvőtámasz közben nem nagyon, max ha állásból eldőlsz, és valahogy hülyén magad alá fordítod a kezed.
2/9 anonim 

válasza:

Nem lehet értelemezni a kérdésed. Mi az, hogy könnyen? Nyilván nem túl könnyen, különben az emberek fesz törött csuklóval járkálnának.
Azt sem értem fekvőtámaszozás közben, hogy lehet ráesni a csuklóra? Ez lehetetlen, mert eleve mindkét csuklód a talajon lévő tenyeredre támaszkodik. Akkor hogy tudsz ráesni?
3/9 anonim 

válasza:

Egyik ismerősöm úgy törte el,hogy tarzonosat játszott 13 évesen a fűzfán !
Fekvőtámasz közben kicsi az esélye !
4/9 anonim 

válasza:

Ha fekvőtámaszozás közben rád esik egy zongora na attól már eltörik.
5/9 A kérdező kommentje:
Hm..kiírok egy kérdést és nem tudják értelmezni..
Akkor el kell többször olvasni..
És nem azért írtam ide mert unatkozom,hanem igenis azért hogy valami értelmes ember tud-e segíteni.Egyébként igen,fekvőtámaszozás közben estem rá..és nem lehetetlen hogy így nem törhet el.....
2014. márc. 5. 20:38
6/9 anonim 

válasza:

Az elég gáz, ha fekvőtámaszozás közben eltöröd, ha kérdezi valaki el nem mondd mert kiröhögnek, mondd hogy verekedtél.
7/9 anonim 

válasza:

Vagy pedig te nem tudsz kérdezni. Az is egy képesség, lehet tanulni.
8/9 anonim 

válasza:

Ez nem egyéb kérdés, ez orvosi kérdés.
9/9 anonim 

válasza:

El akarod tőrni a csulodat gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!