Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Georginát Gigin, Ginán,...

A Georginát Gigin, Ginán, Dzsinán, Dzsordzsinán, Dzsordzsin kívűl hogy lehet becézni? Adnátok nekem valami új becenevet? Én is georgina vagyok.

Figyelt kérdés

2014. júl. 24. 10:28
 1/1 anonim válasza:

Szia, igen adunk:

Ginu, Ginus

2017. nov. 29. 00:22

További kérdések:

A 'fújós'kozmetikai termékek flakonjait veszélyes hulladékként kell kezelni Életszerű ez?

Egy kérdezős kvízből tudtam meg, hogy ezeket a csomagolásokat el kellene vinni a hulladékudvarba. Van aki ezt megteszi?

Mi ez a POER LIANG társaság? Vagy ki? Hiába keresem, nem találom. A posta-futár hozott egy csomagot, de nem vettem át, mert fizetni is kellett volna 12.000.Ft-ot.

Godolom, ez egy kamu átverős csomag, valami kis doboz volt, de nem vettem át, mert én nem rendeltem és nem várok csomagot.A futár szólt, hogy már többen nem vették át, így én sem vettem át. Szóval: mi akar ez lenni? Más is találkozott már velük?

Hogy kell a szobabiciklit összeszerelni úgy, hogy a nehézségi fokozatok mukodjenek?

Nincs segítsegem és a szerelési útmutató ellenére nem értem, hogy kell a bovdent összerakni. Vagy azt kérdezem, Szegeden ki tudná ezt megcsinálni? Soha életemben nem szereltem, nő vagyok. Minden mást összeszereltem az új szobabiciklin, csak ezzel nem boldogulok.

Azt olvastam hogy van olyan program.Ami át verheti a Youtubet mert Magyarországon sok video már nem jön be ami külföldön meg igen.Van olyan program...

És sok videot ami Magyarországon nem lehet le játszani a program által már lelehet .pl teniszes videók?

Vélemény Kossuthról?

Nekem alapjáraton úgy rémlett, mint egy pozitív történelmi személy, de most, hogy újra elővettem a szabadságharcot az érettségi miatt meglepődtem mennyire nem szimpatikus.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!