Hajópincér tapasztalatokat tudtok mesélni?
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! külföldön akarok letelepedni (eddig 80%), a politika nem érdekel, a lényeg hogy legyen munka és a fizumat ne vigye el az adó. Amire gondoltam először Japán, majd Korea (igazából észak-Korea, de nem bírom túl jól a hideget, csípős reggeli meg elfér ha nasi is...
Ha bárkinek volt személyes balhéja, vagy kellemetlensége, mesélje el légyszi!
(tapasztalatokat irhatok)
Párommal tervezzük az esküvőnket, de még sokminden kérdéses. Szűk család, vagy kollegák, barátok is? 23vagy 50 körüli fő? Kb. mennyiből lehet megúszni, milyen költségek merülnek fel? Írnátok tapasztalatokat?
Pl. hogy kinek milyen rész volt a legnehezebb,hogyan készült fel rá,járt e tanárhoz?Előre is köszönöm!
Nekem lenne egy ilyen formájú kérdésem, tanulmányoztam a Skinhead kultúrát, elveket, életstilust, jellemet.30éves vagyok, tanulmányozom magamat, hová is csoportosithatom magam, sok helyen, külömböző kultúrájú-életmódú emberek között megfordultam. Valami szinten...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!