Chia mag hol kapható?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Nem szeretnék netről rendelni, és ha lehet írjátok le az üzlet nevét is.Köszönöm.:)2015. aug. 1. 13:25
1/1 anonim válasza:
Szia! Én bioboltban vettem. Ott picit drágább mint a neten, de ha a kiszárítást vesszük, ugyanott van az ember.Itt Dunakeszin 100g/ 690,-Ft. Utánanéztem, hogy a lenmagnak ugyanolyan pozitív élettani hatásai vannak, mint a chia magnak és olcsóbb is.Még kinézetre is olyan, csak kisebb. Chianál amikor ettem, olyan érzésem volt mintha homok szemek is lettek volna benne. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Hol kapható folyékony latex?
Esetleg hobby boltban?
Bérpótló juttatással egy időben kapható-e a GYES?
Valaki tudna ebben segíteni, vagy van aki ilyen helyzetben van? Tanfolyamról lenne szó!
Hol kapható chia mag és mennyiért?
Bioboltokon kívül kapható chia mag pl. tescóban vagy nagyobb áruházakban?
Mezítlábas Camel hol kapható?
Sikerült hozzájutnom egy dobozzal és nagyon szívesen vennék még. Azt tudom, hogy Mo.-n nincs már, de külföldön hol, melyik országokban lehet szerezni?
Kapható illetve maradt még belőle?
Egriek akik jártak ma a lidlbe és láttak fluoreszkáló kavics készletet kérem Irjanak! Fontos lenne koszi előre is!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!