Rendeltem dpd futart neten. Veletlen elirtam es csomag sulyahoz 1,5kg helyett 15kg-ot irtam. Elkuldtem a megrendelest es lattam hogy igy tobbet kell fizetnem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Le kell mondjam a rendelest vagy eleg ha majd a futarnak szolok es ugy nem kell tobbet fizetnem ?2016. jan. 4. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Az ebayen lehet közleményt írni? Valamint mit lehet tenni elkeveredett csomag ügyében?
Az a problémám, hogy ebayről egy csomó dolgot megrendeltem. (kb. 14 dolgot a gyűrűtől a kabátig mindent), és a postázási cím egy kedves ismerős munkahelye volt. Csak azt elfelejtette megemlíteni, hogy a cím több dolgot is foglal magába. Egy társasházat, egy mosodát,...
Mit tegyek csomag átvételnél?
Rendeltem interneten egy könyvet. Holnap hozzák de nem tudom mikor. És délelőtt senki nincs itthon én az iskola miatt a szülők meg dolgoznak.Ilyenkor mit kellene tennem? ki kellene fizetni meg átvenni de így nem tudom..
Mennyibe kerül?
Kb mennyibe kerül Kanadába egy képeslapot küldeni? És mennyi idő amíg odaér?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!