Véletlenül anyukám az ecetes vízzel teli kannával locsolta meg az összes növényt itthon. Azt olvastam az ecetet gyomírtásra használják, ráadásul elég hatásos. Túl fogják élni a növén vagy annyi nekik?
Figyelt kérdés
Most mindet a zuhany alá tettem, jól megzuhanyoztattam őket, ott állnak még mindig, bár az egyik már elhagyta az egyik szárát amikor letettem.. Gondolom az már az ecet hatása. Kb 3 órával ezelött locsolt vele anyu, szóval ideje már volt bőven a marásra az ecetnek.. :(2016. jan. 7. 12:01
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Cseréld ki a földjuket naponta 2x locsold 3napig,adj nekik virágtápot,beszélj hozzájuk (tényleg segít :D )
Kapcsolódó kérdések:
Itthon végezhető hatásos tornatipp?
Szülés után rajtam maradt 10 kiló felesleg. Elkezdtem szénhidrát mentesen étkezni. Lassan meg is indult a fogyás, de jó lenne valami torna is mellé. Mivel 3 kicsi gyerekem van, így csak az esti itthoni tornát tudom megvalósítani. Valakinek volna esetleg valami jó...
Ajánlanátok nekem hatásos edzéstervet testépítésre, amit lehetőleg itthon is eltudok végezni?
A környékemen, ahol élek, nagyon drága a kondibérlet, ezért kellene olyan edzésterv, amit itthon tudok elvégezni. Több súlyzókészletem is van...
Szeretnék egy hatásos fogyókúrás étrendet! Cukor helyett mit érdemes használni, mivel érdemes főzni? A megnyúlt bőr még visszanyerheti egykori...
24 éves vagyok,9 hónapja szültem. Kb.15 kg-ot szeretnék leadni. CSAK TARTÓS FOGYÓKÚRÁS TANÁCSOK ÉRDEKELNEK!
Ha elkezdek itthon tornazni, az hatasos lehet? Napi 40-50 perc. Tudok gyakorlatokat, csak abban kernek segitseget, hogy a bizonyos gyakorlatokbol...
Es feherjepor nelkul is erhetek el jo eredmenyeket? Egeszsegtudatos taplalkozas mellett?
Segitenétek? Kuldenétek olyan alakformáló edzéstervet ami bavált (teljes testre) amit itthon lehet csinalni? Vagy olyan videot amit már próbáltatok és hatásos volt?
Tanácsokat is elfogadok vagy valami más modszert ami nektek alakformáláshoz bevált esetleg diétás étrendet vagy edzésterveket:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!