Hány óra van átlagban egy héten az ELTE-TKK-n?
Figyelt kérdés
nemrégiben azt olvastam, hogy 13-15 óra, neten a tanterv pedig 20+ órákat ír.
pl nyelvszakosoknak (angol-német/orosz/stb hány órájuk van?
#egyetem #Budapest #felvételi #ELTE #PPKE #tanóra #2016 #e-felvételi #tanterv #osztatlan tanárképzés
2016. jún. 24. 14:51
1/4 anonim válasza:
ELTE- TKK-n egy óra sincs.
A szakpárodnak megfelelő kari honalpon keresd ki a mintatantervet ami érdekel, és járj utána.
Amúgy első évben olyan 11- 16 óra között van szerintem.
2/4 anonim válasza:
Német-magyarosként első és második félévben is 11 órám volt.
A szemináriumok és előadások aránya változó szak(pár)onként, de az óraszám 10-15 között mozog mindenhol.
A tanegységlistában sok olyan tárgy szerepel (angolnál pl.), ahol mondjuk négy lehetőség közül lehet választani, melyiket végzed el az adott kódon. Tehát nem mindenhol húsz óra az a 20 feltüntetett tanegység. :)
3/4 anonim válasza:
Komolyan 10-15? összesen? es egy óra 45 perc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!