Mire kell figyelni első borotválkozásnál (lábon)? Megerősödik tőle a szőr?
Csütörtökön lesz az évzáró, ahová szoknyába kell menni, de nekem nagyon szőrös a lábam. Nem merem megkérdezni anyát arról, hogy le szedhetném-e a lábamról a szőrt gyantával. Van borotvám(hónaljra), ezért úgy döntöttem, hogy szerda este leszedem. Mire kell figyelni első borotválkozásnál? Nagyon meg fog tőle erősödni a szőr? Bizonyára anyának fel fog tűnni. Mit mondjak ha rákérdez?
13/L
Nem erősödik tőle a szőr, ez egy legenda. (...)
Arra figyelj, hogy a különböző testrészekhez NE használd UGYAN AZT a borotvát.
Köszönöm a válaszod.
Ha anya meglátja és rákérdez mit mondjak?
Erős és sűrű lesz a borotváról egy idő után.. Inkább gyantázz!!
Qnyukádtól bármit megkérdehetsz ne shiszem hogy leharapná egy szörtelwnítésért a fejed :)
Nem hiszem, hogy anyukádnak bármi baja lenne ezzel.
A sminkről még el tudom hinni, hogy nem tetszene neki, de ez csak borotválás, a legrosszabb, ami történhet veled, hogy megvágod magad egy icipicit.
És nem, a borotválástól NEM erősödik, vagy sűrűsödik a szőr, ez csak egy legenda.
Köszönöm a válaszokat! :)
Én gyantázni szeretném, csak nem tudom, hogy kérdezzem meg anyát. A fürdőszobában van egy kis szekrényünk, ahol tartjuk a hajszárítót borotvát stb. és ott van gyanta (anya borotválja a lábát). Már vagy 1000-szer meg akartam kérdezni, de mindig megakadtam. Hogy tudnék esetleg utalni rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!