Szerintetek mit kellene tanulnom?
Figyelt kérdés
Most jelenleg turisztikai szervező, értékesítő szakon tanulok, most kezdem majd a második évemet, de ez a szak nagyon nem érdekel, nem szeretnék ebben a szakmában elhelyezkedni. Amit tudni kell rólam, az, hogy szeretek emberenek segíteni, viszont nem vagyok az a nagyon beszédes, van, hogy nagyon is félek beszélni. Ezen kivül szeretek számolni, egész jó voltam matekból.Angolt tanulok, az egyszerűbb mondatokat megértem, meg is tudom magam értetni az emberekkel. Valami olyan munkát szeretnék a jövőben, amit ha rám bíznak, tudom, hogy 100%-ban tudom teljesíteni, nincs nagy felelősségvállalás benne, de mégis büszke vagyok, ha megtudom csinálni.#kivancsivagyokmitmondtok munka felnőtt
2016. jún. 30. 12:33
1/1 anonim válasza:
Ha nagyon váltani akarsz, azt most tedd, mert különbözeti vizsga nélkül átmenni máshova elég necces. A különbözeti vizsgára meg készülni szintén nem könnyű (egész nyarad elmehet vele). Ha jó vagy matekból és jó vagy angolból is szerintem mehetsz közgazdász szakra vagy valami mérnöki szakra. Gondold végig hogy mit szeretnél csinálni. Ne úgy gondold végig hogy miben vagy jó. Hanem hogy mit szeretsz, vagy mit szeretnél csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!