Mi Hamupipőke neve angolul?
Figyelt kérdés
Nem az angol nevére vagyok kíváncsi (Cinderella) hanem a Hamupipőke szót hogy fordított le angolra2016. júl. 4. 15:31
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Cinderellának hívják az angolok de ha összetett szót akarsz HAMU+PIPŐ(CIPŐ) akkor Ash-shoe lenne ami valóban hülyén hangzik.
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Nem tudnád lefordítani, mivel a 'pipő' nem igazi szó, nincs jelentése. (Nem, nem cipőt jelent, semmilyen szótárban nem találtam meg.)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Amúgy én is gondoltam az ashshoes(?)-ra de az egyáltalán nem hercegnős.
2016. júl. 5. 13:22
4/4 Kosztolányi József válasza:
Ella-nak hívták.
Cinder jelent hamut is.
Cinderella.
End.
Kapcsolódó kérdések:
Hamupipőke (Cindarella) röviden angolul?
valaki le tudná írni a Hamupipőkét angolul, a lehető legrövidebben, könnyű szavakkal, alap szinten?? előre is köszönöm a válaszokat!:)
Mit jelent angolul? Ludas Matyi, Jancsi és Juliska, Hamupipőke. írjatok még nekem néhány híres mesehőst angolul és magyarul
fontos lenne az angol tanulásom érdekében
Pontosan mikor kezdődött el a Scream Queens 2. évada?
Mert úgy tudom már elkezdődött, de nem találom sehol, egyik oldalon sem. (Még angolul sem. ) Fent van a egyáltalán a neten egy rész is a 2. évadból?
Angolul vagy magyarul?
Véleményeket szeretnék kérni aki rendelkezik ilyen ,,wreck this journal" könyvvel. És, hogy angolul vagy magyarul érdemesebb megvenni. Én is szeretnék egyet és tanácstalan vagyok.
Hogy mondjak azt angolul, hogy Hany eves Nahz?
How old are Nahz? Igy? (kemeny az angol tudasom xD)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!