A kávézókban miért nem 3,5°% tejjel készítik a kávékat?
Figyelt kérdés
Ugye, minnél zsírosabb a tej, annál finomabb a kávé. Én eddig minden kávézóban átlagban 2,8%-ös tejet, vagy nagyon ritkán 1,5%-öset, de 3,5%-öset sosem. MOndjuk mi is itthon 2,8asat használunk, bár nem tudom miért. A 3,5%össel már nem lenne finom, vagy mi az oka?? :D2016. nov. 13. 09:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!