Vízbázisú, folyékony fa bükkszínű fagitt csiszolás után kifehéredik és a festék nem takarja el ettől csúnya foltos a felület mit tegyek, hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
2017. dec. 31. 15:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Mit csináljak ha plexi felületre folyékony ragasztó folyt?
Plexit gravíroztam a minta felragasztásához folyékony (nem pillanat) ragasztót használtam. Lemostam a mintát a papír lejött de egyes helyeken a ragasztó fent maradt és nem akar lejönni. Segítséget szeretnék kérni ,hogy mivel szedjem le a fent maradt ragasztót.
Milyen folyékony öblítő szer kell a slime ba?
A folyékony öblítő szer márkáját szeretném tudni ami jó,alkalmas a slime készítésére .
Akril festékkel festett felületet tényleg érdemes lecsiszolni?
Egy kis fadobozkát lefestettem akrillal. Több helyen is olvastam a neten, hogy leszokták csiszolni, én azonban tartok attól, hogy lepattogna a festék.
Hol szerezhetek folyékony latexet illetve "sebviaszt" viszonylag olcsón? (maszk, sebek készítéséhez kellene!
Ha esetleg tudtok olcsón olyan festékeket is amik szintén sebek készítéséhez kellhet (pl. az irritált bőr hatásának eléréséhez) azt is szívesen fogadom!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!