Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudja esetleg valaki, hogy a...

Tudja esetleg valaki, hogy a Pamutlabor internetes bolttal mi a helyzet, miért nem dolgoznak?

Figyelt kérdés
A telefon postafiókra kapcsol, az email-re csak automatikus üzenet válaszol, a FB sem érem el őket? Köszönöm előre is.
2018. jan. 9. 12:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor dolgoznak, amikor kedvük van. 2x rendeltem, az egyiknél 3, a másiknál 5 napig nem válaszoltak. (a minőségről ne is beszéljünk)
2019. jún. 28. 11:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előzőhöz...
2019. dec. 17. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

18 éves korban és afelett lehet igényelni papírt hátrányos helyzetről?

Már 18 éves vagyok és halmozottan hátrányos helyzetű. Papírt szeretnék igényelni róla, mivel kéne az érettségi többletpontomhoz, de azt mondták, hogy nem tudnak kiállítani, mert már elmúltam 18 éves. Valahol meg lehet ezt oldani vagy esetleg máshol próbálkozzak? A válaszokat előre is köszönöm!

Egyetemisták, ti hogyan élitek meg a rossz anyagi helyzeteteket egy olyan közegben, ahol sok embernek nagyon jól megy?

Már végzős egyetemista vagyok, de állandóan azt érzem, szegény vagyok és sokat nélkülözök a csoporttársaimhoz képest. Budapesten járok egyetemre, és csak azt látom, hogy nagyon sokan évente 1-1,5 hónapot külföldön laknak, nem ritka a saját lakás jó helyen. Az én...

Az a helyzet, hogy mindig nagyon aggódom apukám miatt. Mit csináljak?

Mindig aggódom,hogy rossz fog vele történni gyakran álmodom mentő autóval meg ilyenek,mindig menni akarok vele mindenhová,hogy tudjam nincs e baj.A kiváltó oka ennek az lehet,hogy kórházba kellett vele mennem ahol később kiderült,hogy hálistennek nincs semmi baja de...

S. O. S Kihagytam egy programot, amire nem volt kedvem elmenni. Mit mondjak ha kérdezi az illető, hogy miért nem mentem?

Az a helyzet,hogy elhívott egy fiú moziba,aki nekem csak egy barátom,de neki tetszem.Elfogadtam a meghívást,mert barátinak tekintettem a programot,de később kiderült,hogy oda meg vissza van értem a srác,és mindenkinek rólam áradozik.Ezek után nagyon kellemetlenül...

Tudna e valaki segíteni?

Mit jelent az Orion klíma beltéri egységén a " dF " kijelzés vagy hibakód? Fűtés közben leállt, majd kb 10 perc után újra indítottam és akkor beindult de nyugtalanít a helyzet.

Nalatok is van ilyen helyzet rokonokkal?

Van egy uncsim, aki anyjaval penzelteti magat mamamtol, mivel meghalt a ferje igy most van vagyon eddig szartak ra. Apamat hasznalja seggnyalokent a mamam sose ad nekunk semmit csak csicskaztat mig uncsimek a kisujjukat se mozditjak erte es penzeli. Az uncsim szeretne...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!