Mi az a kenter?

válasza:

válasza:Szia!
Itt találod a megfelelő választ! :)
www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nyelvek_..
Egyébként érdekes, hogy én is használom a kifejezést, de sosem jutott az eszembe gondolkodni azon, hogy mi a kenter... :D De való igaz: fölényes győzelem szinonimája. :)

válasza:

válasza:További kérdések:
És sok videot ami Magyarországon nem lehet le játszani a program által már lelehet .pl teniszes videók?
Nekem alapjáraton úgy rémlett, mint egy pozitív történelmi személy, de most, hogy újra elővettem a szabadságharcot az érettségi miatt meglepődtem mennyire nem szimpatikus.
Elsősorban a csatlakozóösszeszerelő pozíció érdekelne.Van kötelező túlóra? Ha igen, akkor hogy van elosztva? 12 órázni kell, vagy hétvégi munka? Vezetőség milyen? Juttatások? Lehet ott hosszútávra tervezni?
Mégsem velük csináltatnám a kezelést, de elkérném a felvételt.
Szerettek ott lenni, vagy csak a megszokás miatt mentek oda?
Horgászoktól szeretnék segítséget kérni. Ajándékba szeretnék adni egy horgászdobozt vagy horgászládát de nagyon nem értek hozzájuk. Olyat szeretnék ami picit komolyabb, könnyen hordozható és bárki aki ilyen szenvedélyesen szereti a horgászatot örülne neki és hasznosnak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!