Mi az a kenter?

Figyelt kérdés
Van ugye az a mondás hogy "kenterbe veri". Ez mit jelent? Mi az a kenter?

2018. júl. 8. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:
2018. júl. 8. 23:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt találod a megfelelő választ! :)

www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nyelvek_..

Egyébként érdekes, hogy én is használom a kifejezést, de sosem jutott az eszembe gondolkodni azon, hogy mi a kenter... :D De való igaz: fölényes győzelem szinonimája. :)

2018. júl. 8. 23:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Én alkura tippelek, hogy alkuba verjük , ütjük, nyélbe ütjük az üzletet. De majd megnézem a többiek miket írtak, linkeltek, de én elsőre erre tippelnék.
2018. júl. 8. 23:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Mitológiai lény, olyan, mint a kentaur, csak ló helyett kecsketeste van.
2018. júl. 9. 16:16

További kérdések:

Azt olvastam hogy van olyan program.Ami át verheti a Youtubet mert Magyarországon sok video már nem jön be ami külföldön meg igen.Van olyan program...

És sok videot ami Magyarországon nem lehet le játszani a program által már lelehet .pl teniszes videók?

Vélemény Kossuthról?

Nekem alapjáraton úgy rémlett, mint egy pozitív történelmi személy, de most, hogy újra elővettem a szabadságharcot az érettségi miatt meglepődtem mennyire nem szimpatikus.

Munkavállalóként milyen tapasztalataitok vannak a taksonyi Rosenberger kft.-ről?

Elsősorban a csatlakozóösszeszerelő pozíció érdekelne.Van kötelező túlóra? Ha igen, akkor hogy van elosztva? 12 órázni kell, vagy hétvégi munka? Vezetőség milyen? Juttatások? Lehet ott hosszútávra tervezni?

Akiknek van saját nyaralója, mennyit használjátok egy évben?

Szerettek ott lenni, vagy csak a megszokás miatt mentek oda?

Milyen horgászdoboz/horgászláda lenne ideális egy olyan férfinak aki nagyon régóta horgászik, imádja, versenyez is és rengeteg cucca van?

Horgászoktól szeretnék segítséget kérni. Ajándékba szeretnék adni egy horgászdobozt vagy horgászládát de nagyon nem értek hozzájuk. Olyat szeretnék ami picit komolyabb, könnyen hordozható és bárki aki ilyen szenvedélyesen szereti a horgászatot örülne neki és hasznosnak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!