Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Postáról csomagautomatába?

Postáról csomagautomatába?

Figyelt kérdés
A lakhelyemen nincsen MPL csomagautomata, viszont azt tudom, hogy sima postáról is lehet küldeni csomagautomatába. A kérdésem az, hogy az árak hogyan alakulnak. Egy átlagos, kisebb csomag, ami üzleti, postán maradó csomagként 1400 Ft lenne, ha csomagautomatába küldöm akkor postáról küldve is 890 Ft? Előre is köszönöm a segítséget!

2019. jún. 21. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
06-1-421-7282-es telefonszám.
2019. jún. 22. 06:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi,ezt én is láttam.

Viszont választ szerettem volna kapni egy kérdésre 😁😁😁 És ez nem válasz a kérdésemre.

2019. jún. 22. 07:24
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Akkor marad a különleges tudakozó!
2019. jún. 22. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

MPL csomagautomataba mennyi idő alatt er a csomag?

Ha például szerdán adjak fel, akkor van esely hogy csütörtökön ott van?

Csomagküldés! Milyen csomagszállítási forma létezik ami háznál veszi fel a csomagot és csomagpontra vagy csomagautomatába érkezik meg a csomag?

Én csak a vatera futár weboldlánál találtam ilyet az MPL-nél, de 2000 forintba kerül! Tud ennél valaki olcsóbbat?

Halott mar valaki a Ceska Postarol?

Rendeltem netrol,de csak akkor tudok utanvettel fizetni, ha oket valasztom csomagszallitokent. Szombat reggel kaptam emailt, hogy atadtak a Ceskanak a csomagot. Na, a csomagkovetoje ennek a cegnek nem mukodik, berirom a szamokat , kereses , es kidob egy hiba oldalt....

Mi a véleményetek a Brazil postáról?

Megbizhato, nem sszoktak eltunni a csomagok? Ja és a tomtop 20 napot iger szallitsnak, na ez a magzar postaval tapasztalatbol mondom hogz tobb szokott lenni, braziliaban kb mennyi lesz?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!