Ha a véleményemtől eltérően, véletlenül rossz értékelést küldtem (értem ez alatt a zöld kezet, vagy piros kezet), azt nem tudom már módosítani?

válasza:Azért nincs jelentősége, mert bármilyen hasznosságú a válasz és te bármilyen gombra nyomtál, úgyis lesz valaki aki mindentől függetlenül is az ellenkezőjére fog szavazni. Hiába lehet egy válasz jó, hasznos, objektíven megfelelő és korrekt, szakszerű választ adó, sokan lesznek akik el sem olvassák és automatikusan negatívan fogják értékelni. Mert ez valakiknek vicces, mert ez valakiknek elégtétel a saját lepontozásukat megbosszulva, mert ez valakiknek a napi feszültség levezetését jelenti, hogy mások ellen dolgozik.
Ha te nem nyomtál volna zöldet a piros helyett, elég nagy az esélye hogy más úgyis megtette volna, tehát nem történt semmilyen komoly sérelem.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyon hülyén hangzik tudom, de nyugi, nem vagyok elmebeteg.:D Nem arra kell most gondolni, ha pl. ránézek egy szép piros almára, akkor rettegek. Inkább csak sokszor álmodok vérvörös szobákról, vérvörös égboltról meg stb. Mindig riadtan kelek. Küldök pár képet, amikre...
Nem szedek fog. Tablettát. Sos
Tudom hogy ez borfuggo !! Nekem kb atlagos a borom, nem tokeletes de nem is tiszta ragya. Voltam tobb kozmetikusnal de rajottem nem valtogatom jobb akinel az elejen jartam mert most penteken ott volt 100 vendeg egyikkel se tudott foglalkozni es vegig csak telefonalt...
Sok lánynál látom, hogy milyen jó fenekük van. Ne gondoljatok rosszra csak pl. állok a pirosnál és látom vagy az osztálytársaimat látom nekik is jól néz ki. De én nem érzem azt hogy jó lenne a fenekem pedig nem vagyok túl dagi sem sovány 160cm es 51kg és mégis azt...
Na az hogy augusztus óta van egy ilyen nekem és azóta kicsit depressziós lettem,nem tudom miért beteg is vagyok, fáj a fejem. Nem tudom mi a baj de azt olvastam hogy akinek van ilyene van akkor nem lesz beteg, meg semmi baj nem éri. Mi lehet a baj? de nem én kötötte fel magamnak hanem az ikrem..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!