Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szereted a gyakori kérdések...

Szereted a gyakori kérdések oldalt?

Figyelt kérdés
Meddig szeretnél aktív lenni ezen az oldalon és mióta hány éve vagy aktív tag?

jún. 23. 00:22
A kérdező szavazást indított:
Szeretem az oldalt
Nem szeretem az oldalt
13 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
15 éve vagyok már aktív, jó lenne még 15 évig aktív maradni 😄
jún. 23. 07:28
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

16 éve regisztráltam, bár voltak időszakok mikor ritkábban jöttem fel.

És bár mostanában is ilyen időszak van a hihetetlenül kevés kérdés miatt, de azért még sokáig szeretném használni.

jún. 23. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Jelenleg 2.5 éve használom, és remélem, hogy ameddig tart az oldal használni fogom.
jún. 23. 12:18
 4/5 anonim válasza:
77%
Elég jó oldal. Bár szerintem a moderálás nem mindig egyéltelmű mivel a moderátorok is sablon indokot használnak és nem egyedileg írják be mi volt a probléma így sokszor nem érthető hogy mi a kérdés törlésének oka.
jún. 23. 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:
19%
Szeretem, jó kis oldal.
jún. 23. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Milyen hobbikat ismertek még a gyakori kérdések használata kívül?

Sajnos nem tudok leszokni erről az oldalról, annyira jó, és a társaság is. Szeretek beszélgetni, de digitálisan, nem valóságosan.

Kedves Gyakorikérdezők! Meg szereteném kérdezni tőletek ,de őszintén. Milyért van itt ennyi megkeseredet ember gyakori kérdéseken miért kell...

Azt vettem észre tele van megkeseredet emberekel a gyakori kérdések akik olyan emberekbe kötnekbele akiknek sokal nagyobb problémájuk van. Nem egyszer láttom,hogy autistáknak egyébb idegrendszeri betegségben szenvedő embereknek ,fogyatékos emberkenek olyanokat...

Kedves felhasználók itt a gyakori kérdéseken! Csak szerintem lett irtózatosan rossz a világ, és régen jobb volt?

Nos ami azt illeti remélem nem csak a saját szubjektív véleményem szerint van így. Amint észrevettétek az ember azt hiszi magáról hogy ő az Isten. Hogy ő bármit megtehet. Főleg azzal hogy ellustul, és tönkreteszi a világot. Mindenhol hatalomra éhező őrült "vezetők", és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!