Szereted a gyakori kérdések oldalt?

válasza:

válasza:16 éve regisztráltam, bár voltak időszakok mikor ritkábban jöttem fel.
És bár mostanában is ilyen időszak van a hihetetlenül kevés kérdés miatt, de azért még sokáig szeretném használni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Remélem, hogy nem, rossz lenne:/
Sajnos nem tudok leszokni erről az oldalról, annyira jó, és a társaság is. Szeretek beszélgetni, de digitálisan, nem valóságosan.
Azt vettem észre tele van megkeseredet emberekel a gyakori kérdések akik olyan emberekbe kötnekbele akiknek sokal nagyobb problémájuk van. Nem egyszer láttom,hogy autistáknak egyébb idegrendszeri betegségben szenvedő embereknek ,fogyatékos emberkenek olyanokat...
Nos ami azt illeti remélem nem csak a saját szubjektív véleményem szerint van így. Amint észrevettétek az ember azt hiszi magáról hogy ő az Isten. Hogy ő bármit megtehet. Főleg azzal hogy ellustul, és tönkreteszi a világot. Mindenhol hatalomra éhező őrült "vezetők", és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!