A disznó melyik részéből lehet jó marhapörköltet főzni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 10. 11:34
1/12 anonim válasza:
Olvasd el kérlek még egyszer a kérdésed!
Sertéspörköltet (minden pörköltet) érdemes úgy főzni, hogy legyen benne csont is, zsírosabb rész is, esetleg belsőség is.
Sertésből én tarját és combot használnék vegyesen, marhából a lábszárpörköltért lelkesednek.
2/12 anonim válasza:
Kb. olyan okos kérdés, mintha azt írtad volna, hogy a tej melyik részéből lehet vörösbort készíteni. :-D
3/12 anonim válasza:
1: még hozzátenném a lapockát is. De belsőséget semmiesetre sem.
4/12 anonim válasza:
Sertés pörköltöt lapockából, vagy ha a szárazabb húst szereted combból szokás csinálni. Marha nem lesz belőle sehogy.
7/12 anonim válasza:
Kérdező, ugye ezt a humor kategóriába akartad nyitni??? csak valahogy félrement... :-DDDDD
8/12 anonim válasza:
Marhajo sertesporkolt meg akar sikerulhet is.
9/12 anonim válasza:
Marhapörköltet én zöldbabból szoktam
10/12 anonim válasza:
Nevethettek, de anyukámnak is ez a mániája, hogy "marhapörkölt disznóból" - mondjuk jónak nem is mondanám. De én eleve nem szeretem a disznót. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!