Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek is vicces? Én...

Szerintetek is vicces? Én mindig mosolygok rajta! :-D

Figyelt kérdés
Amikor egy képet pl. úgy nevezel el, hogy ''fos14'' meg ilyenek, és használok valami projekthez, és a gép kiírja, hogy ''nem sikerült betölteni a fos14 fájlt'' pl.

ápr. 25. 14:56
A kérdező szavazást indított:
igen. én is szoktam ezt csinálni, és mosolygok rajta
Nem, sosem csinálom ezt
eddig nem csináltam, de fogom!
13 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
De primitívek vagytok!!
ápr. 26. 12:01

További kérdések:

A fekete humornak hol a határa?

Mi az, amivel már nem szabad viccelődni?

Ez a kedves platform megreggelizte az egyik válaszomat, mi a véleményetek erről?

Egyszer csak eltűnt. De tudom hova a gyik megette. Remélem ízlett neki. Hátha ez a kérdés nem kell neki és nem eszi meg. Mondjuk rövid válasz volt, nem lakott jól vele. De egészségére, nekem nem baj.

Mi a közös Orbàn Balázsban és Àder Jánosban?

Mindketten szeretik a KEKVÁ-ros kenyeret, hehe

Mit csináljak????? O.o

Az erdőben voltam sétálni és nekimentem egy terep szinű ruhás embernek, most nagyon ideges rám és fenyegetőzik, mondtam neki, hogy hivok segitséget (TITEKET hivlak itt) légyszi valaki mondja el mit csináljak???? :/

Emlékeztek még a Narancs, Tetves és Dugó szinkronparódiára?

Azért raktam Humor kategóriába, mert vicces volt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!