Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen viccen nevettél a...

Milyen viccen nevettél a legnagyobbat?

Figyelt kérdés

Várom a jobbnál jobb vicceket!

AI viccek nem számítanak.

ápr. 26. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Cirkuszban: Bemutatjuk a világ legnagyobb törpéjét. (ezen hónapokig nevettem,mikor eszembe jutott.Sörözés közben mondta valaki. 😁
ápr. 26. 13:18
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
"AI viccen" nem lehet nevetni?
ápr. 26. 14:02
 3/10 A kérdező kommentje:

#1 Ez elég furcsa.

#2 De lehet. Viszont az emberi humor általában jobb.

Viszont ha valami nagyon emberi viccen nevettél nagyot, amit AI írt, azt is leírhatod. De ezesetben kérlek jelezd, hogy AI írta!

ápr. 26. 14:07
 4/10 anonim ***** válasza:
55%

Autóval utaztam az országúton, amikor megálltam egy pihenőnél, hogy használjam a WC-t. Az első fülke foglalt volt, betértem a másodikba.

Alig ültem le, amikor a szomszédból egy hang megkérdezi:

- Hogy vagy?

Nem tartozom azok közé, akik beszélgetésbe elegyednek egy férfi WC-ben mindenkivel, de ez alkalommal nem tudtam megállni, kissé zavartan válaszoltam:

- Elég jól!

Mire a szomszédos férfi megkérdezi:

- És mit csinálsz?

Micsoda kérdés! Arra gondoltam, ez a beszélgetés határozottan kezd bizarr lenni, ezért csak annyit mondtam:

- Mint Ön is, kelet felé utazom!

A szomszéd idegesen megszólal újra:

- Te, ide figyelj! Inkább visszahívlak később, mert a szomszéd fülkében van egy hülye, aki minden kérdésemre válaszol.

ápr. 26. 18:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Olga nővér a zárdaablaknál ül, bontogatja az otthonról kapott leveleket . Talál az egyikben egy ötezrest. Lenéz az ablakból és meglát egy rongyosan öltözött embert, aki a lámpaoszlophoz támaszkodva álldogál. Olga nővér gyorsan ráírja egy darab papírra: "Van remény - Olga nővér". Becsomagolja az ötezrest és ledobja az ember lába elé. Az felemeli, majd értetlen arccal megbillenti a kalapját, és elmegy.

Másnap szólnak a nővérnek, hogy egy ember mindenáron beszélni akar vele. Olga lemegy a kapuhoz és ott találja a tegnapi embert, aki szó nélkül átnyújt neki egy köteg bankjegyet.

- Hát ez meg mi? - kérdezi a nővér.

- Negyedmillió forint. A nyereménye. Van Remény öt az egyhez befutott.

ápr. 26. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Egy nő bemenne a nyilvános vécére, de épp jön ki onnan egy férfi.

-Elnézést uram, koedukált?

-Nem. Szartam.

ápr. 26. 19:00
 7/10 A kérdező kommentje:

Komolyan ezek azok, amiken legnagyobbat röhögtetek?

Nálam ezek nem eddig nem véltottak ki nevetést...

ápr. 26. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Senkit nem érdekel 😂
ápr. 29. 05:20
 9/10 anonim ***** válasza:
45%

Miért büdös a....?

-vak is letudja köpni!

máj. 1. 09:12
 10/10 anonim ***** válasza:
az anyosra gondoltam az elöző válaszomban a kipontozott részben.
máj. 1. 09:14

További kérdések:

A fekete humornak hol a határa?

Mi az, amivel már nem szabad viccelődni?

Ez a kedves platform megreggelizte az egyik válaszomat, mi a véleményetek erről?

Egyszer csak eltűnt. De tudom hova a gyik megette. Remélem ízlett neki. Hátha ez a kérdés nem kell neki és nem eszi meg. Mondjuk rövid válasz volt, nem lakott jól vele. De egészségére, nekem nem baj.

Mi a közös Orbàn Balázsban és Àder Jánosban?

Mindketten szeretik a KEKVÁ-ros kenyeret, hehe

Mit csináljak????? O.o

Az erdőben voltam sétálni és nekimentem egy terep szinű ruhás embernek, most nagyon ideges rám és fenyegetőzik, mondtam neki, hogy hivok segitséget (TITEKET hivlak itt) légyszi valaki mondja el mit csináljak???? :/

Emlékeztek még a Narancs, Tetves és Dugó szinkronparódiára?

Azért raktam Humor kategóriába, mert vicces volt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!