Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha kevés a memória a gépen,...

Ha kevés a memória a gépen, milyen ronggyal tudom letörölni az előzményeket?

Figyelt kérdés

Vagy,még milyen eszközzel?

Pl,ha letörölgetem róluk a port, máris felszabadul rajtuk egy kicsike hely./tárhely

Tehát pl portörlő ronggyal, szivaccsal letörlöm/megtörlöm/megtörölgetem az előzményeket.

Vagy helyezzek rá egy adag memória-játékkártyát? És akkor már lesz rajta memória végülis.

Melyik amelyik működik? Vagy,mi egyéb? :)

Vagy pl nem így kell letörölni az előzményeket?

Melyik a móccer? ( A jó. )

#módszer

jún. 25. 16:58
A kérdező szavazást indított:
Virágillatú, 6X-os mágikusmester-fokozatú mikroszálas 8-szögletű, metakognitív portörlő ronggyal.
Memóriajáték-kártyákat kell a monitor tetejére helyezni. 3 kg memóriajáték-kártya.
Porszívóval ki kell szívni a régi előzményeket.
Radírral kell kiradírozni a böngészési előzményeket.
Memóriahabos párnával. A memóriát be kell tenni a hűtőbe, hogy tovább elálljon.
A sütik (cookie-k) elfogyasztása után automatikusan felszabadul a tárhely. A biteket egyesével vissza kell engedni a természetbe.
A gépet emlékeztetni kell arra, hogy több memóriája legyen. USB-kábellel hozzá kell kötni egy füzetet, hogy legyen hová írni az új emlékeket.
Az asztalon lévő ikonokat arrébb kell húzni, hogy több hely legyen. A RAM-ot éjszakára multidiszciplináris fiókba kell tenni.
A böngésző előzményeit filctollal kell áthúzni.
Az előzményeket át kell nevezni „nemelőzmények.txt”-re. | Ki kell nyomtatni az internetet, és utána törölni.
4 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
Melyik a helyes módszer az előzmények letörlésére?
jún. 25. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Biztos, hogy ezért akarsz előzményeket törölni? :)
jún. 25. 18:06
 3/5 A kérdező kommentje:
A virágillatú kapcsán eszembe jutott, hogy fontos, hogy el kell mondanom ezt nektek, akik olvassátok a kérdést.: Fontos lenne ,hogy elektronikai cuccokat csak a megfelelő eszközökkel tisztítsatok, mert pl lehet olyan tisztítószer, amiben olyan vegyianyag lehet, ami nem való amúgy gépek tisztításához, kendő is megfelelő legyen (pl jó mikroszálás úgy sejtem, többit azt nem tudom), vagy olyan sűrített levegős spré. Óvatosan pl elektronikai cuccokat Ne tisztítsatok túl sok vízzel, túlnedvesített ronggyal! ♥ Remélem, jól írtam. ♥ ♥
jún. 25. 18:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Oh, közben érkezett egy válasz. :) Ne aggódj, amúgy szoktam az előzményeket törölgetni, amiről meg eszembe jutott egy szójáték. :) Nem pontosan értem #2, hogy mi a kérdésed, de szóval ne aggódj, igazából szoktam törölgetni, tudom, hogy hogy kell. :)
jún. 25. 18:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Asszem megértettem a 18:06-os kérdést. :) Igen, tényleg kicsi a memória a gépen. Előfordulhat, hogy napjában többször is kell törölni előzményeket. :)
jún. 25. 18:27

További kérdések:

A fekete humornak hol a határa?

Mi az, amivel már nem szabad viccelődni?

Ez a kedves platform megreggelizte az egyik válaszomat, mi a véleményetek erről?

Egyszer csak eltűnt. De tudom hova a gyik megette. Remélem ízlett neki. Hátha ez a kérdés nem kell neki és nem eszi meg. Mondjuk rövid válasz volt, nem lakott jól vele. De egészségére, nekem nem baj.

Mi a közös Orbàn Balázsban és Àder Jánosban?

Mindketten szeretik a KEKVÁ-ros kenyeret, hehe

Mit csináljak????? O.o

Az erdőben voltam sétálni és nekimentem egy terep szinű ruhás embernek, most nagyon ideges rám és fenyegetőzik, mondtam neki, hogy hivok segitséget (TITEKET hivlak itt) légyszi valaki mondja el mit csináljak???? :/

Emlékeztek még a Narancs, Tetves és Dugó szinkronparódiára?

Azért raktam Humor kategóriába, mert vicces volt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!