Mi a pog, amit a pog ácsa ácsol?

válasza:A pog egy alfa generációs slang szó, de amúgy nem tudom mit jelent :/
Csak szokták mondani a kis gyerekek
Nyelvi abszurd és szójáték. Nincs egzakt megfejtés.
A jelölhető válaszlehetőségekben megemlített, fellelhető "okosságok", valamint agymenések kizárólag tudományosan
Nem ellenőrzött
pogkutatási eredményeken alapulnak. :) :D :)

válasza:Gondoltam írok valami szürreális hülyeséget, de a választható válaszok közt van elég, nem sokat tudnék hozzátenni. Viszont sose magyarázd meg a szürrealizmust, az lerontja az egészet. Megtöri a varázst.
A bugyuta szójátékokat viszont nagyon bírom. Ennek fényében hozzá is tenném, hogy pogrom az, amikor a rosszul ácsolták meg a pogot és rommá dőlt. Szóval ha nem végez jó munkát a pogácsa, annak pogrom lesz a vége.
További kérdések:
Mi az, amivel már nem szabad viccelődni?
Egyszer csak eltűnt. De tudom hova a gyik megette. Remélem ízlett neki. Hátha ez a kérdés nem kell neki és nem eszi meg. Mondjuk rövid válasz volt, nem lakott jól vele. De egészségére, nekem nem baj.
Mindketten szeretik a KEKVÁ-ros kenyeret, hehe
Az erdőben voltam sétálni és nekimentem egy terep szinű ruhás embernek, most nagyon ideges rám és fenyegetőzik, mondtam neki, hogy hivok segitséget (TITEKET hivlak itt) légyszi valaki mondja el mit csináljak???? :/
Azért raktam Humor kategóriába, mert vicces volt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!