Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a pog, amit a pog ácsa ácsol?

Mi a pog, amit a pog ácsa ácsol?

Figyelt kérdés

jún. 26. 13:24
A kérdező szavazást indított:
Pogácsolt vaskapu? A pog kivonata, annak a pogács-a? (pogácsJa)
Nem tudni, mert még nincs kész, a pogácsoló ácsolja (?) Vagy, a befőttesgumi erkölcsi fölényének előmelegített csapágya?
A reszelő tompa élének fényezésében visszatükröződő brokkolimaradvány a tegnapi tejútlevesből xd
A pogács előtti evolúciós állapot(?)Pogdeszka, poglétra? A másodiklegeslegpogabb pog prototípusa? A nulladik pog? Az eredeti másolat??
A gipszkarton belső oldalán telelő csütörtök.A 2.leveskockában ragadt idődimenzióhurok keresztanyjának a traktorszerelő féltestvérének a névnapja
A szögmérő vegetáriánus visszhangjának hibernált huzatfogója.
A linóleum másodlagos holdfogyatkozásának tejbegrízes szimmetriája. Vagy,amit a megrendelő kér?
Egy szabadon keringő pog. :D Az, amelyik már megint eltűnt, így nem tudom megállapítani. xd
A pog a pogácsa ikrája. A pog a "pog" szó jelentése.
A pog valójában hét kisebb pog kabátban. A pog ácsa valójában egy álruhás pog.
3 szavazat
 1/7 A kérdező kommentje:
Az abszolút össze nem illő fogalmak használatával filozofikus, komolykodó hangulatot hozok létre, idézek elő, amitől még abszurdabb lesz a kérdés. :)
jún. 26. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A pog egy alfa generációs slang szó, de amúgy nem tudom mit jelent :/

Csak szokták mondani a kis gyerekek

jún. 26. 13:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Nyelvi abszurd és szójáték. Nincs egzakt megfejtés.

A jelölhető válaszlehetőségekben megemlített, fellelhető "okosságok", valamint agymenések kizárólag tudományosan

Nem ellenőrzött

pogkutatási eredményeken alapulnak. :) :D :)

jún. 26. 13:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Áh,köszönöm,közben érkezett egy válasz, amíg írtam. :) Ment a zöld :) :)
jún. 26. 13:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok, aki szeretne írni. :)
jún. 26. 13:34
 6/7 anonim válasza:
Ez a kérdés egy klasszikus nyelvi játék és vicces szójáték, amely a „pogácsa” szóból képzett fiktív szavakból építkezik:A pog maga a pogácsa, ami egy közkedvelt, kis méretű, sós vagy édes sütemény.A pog ácsa pedig egy humoros szóösszetétel a pékre, aki a pogácsát süti. Mivel a sütemények tésztáját általában nyújtják, szaggatják, hajtogatják és sütik (nem pedig ácsolják), a válasz a sült tészta, amit a pék készít.Ha szívesen sütnél egy saját tepsi pogácsát, mutassak egy egyszerű tejfölös vagy tepertős receptet?
jún. 30. 12:37
 7/7 Mansour ***** válasza:
100%

Gondoltam írok valami szürreális hülyeséget, de a választható válaszok közt van elég, nem sokat tudnék hozzátenni. Viszont sose magyarázd meg a szürrealizmust, az lerontja az egészet. Megtöri a varázst.

A bugyuta szójátékokat viszont nagyon bírom. Ennek fényében hozzá is tenném, hogy pogrom az, amikor a rosszul ácsolták meg a pogot és rommá dőlt. Szóval ha nem végez jó munkát a pogácsa, annak pogrom lesz a vége.

júl. 1. 11:57

További kérdések:

A fekete humornak hol a határa?

Mi az, amivel már nem szabad viccelődni?

Ez a kedves platform megreggelizte az egyik válaszomat, mi a véleményetek erről?

Egyszer csak eltűnt. De tudom hova a gyik megette. Remélem ízlett neki. Hátha ez a kérdés nem kell neki és nem eszi meg. Mondjuk rövid válasz volt, nem lakott jól vele. De egészségére, nekem nem baj.

Mi a közös Orbàn Balázsban és Àder Jánosban?

Mindketten szeretik a KEKVÁ-ros kenyeret, hehe

Mit csináljak????? O.o

Az erdőben voltam sétálni és nekimentem egy terep szinű ruhás embernek, most nagyon ideges rám és fenyegetőzik, mondtam neki, hogy hivok segitséget (TITEKET hivlak itt) légyszi valaki mondja el mit csináljak???? :/

Emlékeztek még a Narancs, Tetves és Dugó szinkronparódiára?

Azért raktam Humor kategóriába, mert vicces volt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!