A Bush család Reptílián?
Azt mondják, ez az alakváltoztatós jelenség ember-sárkánygyík hibridek esetében a szemeknél kezdödik, legelöször azok kezdenek lassan átváltozni, majd fokozatosan az arc és a kezek is.
Éppenséggel az interneten is található egy felettébb érdekes videó idösebb George Bushról, amint egy CNN interview alatt fura jelenség figyelhetö meg a szemeinél. Bush jobboldali szemének pupillái többször is fura alakot öltenek, hasonlóvá válnak mint a macskák vagy a gyíkok szemei. Az emberi szem pupillája ugye kör alakkú, míg Bush pupillái többször is függöleges csík alakúvá változnak a gyíkokéhoz hasonlóan! 0:35-nél pedig a jobboldali szeme megmagyarázhatatlan módon teljesen kifehéredik, a kamera ekkor hirtelen átvált Bill Clintonra.
http://www.youtube.com/watch?v=Eaaubr3nnHI
és láss csodát a fia szeme is reptílián [link]
Összehasonlításképpen egy reptílián szem :
A Bush családnak azért ívelt ilyen magasra a karrierje, mert valójában, azon földönkívüliek akik beépűltek évezredek óta a mindenkori hatalmi elitbe?
Bírom, amikor néhány pixelbe űrhajókat látnak bele, vagy ilyen elmosódott felvételek alapján holtbiztosan állítják emberekről, hogy földönkívüliek.
Érdekességként megjegyzem, hogy láttam már élőben olyan embert, akinek az írisz nyílása függőleges. De ő se gyíkember, ez csak egy létező szembetegség. Ismerem a családját is, ha gyíkok lennének, akkor csak tudnék róla :)
3as most reggeliztem, de mikor elolvastam mit írtál a röhögéstől még a kaja is kiesett a számból!
reptoid az eszed tokja!
gondolom te se vagy valami jó tanuló az iskolában, ilyen gondolkodással!
amikor ilyet látok, mint te amit kérdeztél, akkor szembesül az ember azzal, hogy a mai generációnak az internet már inkább rossz mint jó lenne!
aki ilyen gondolatokkal foglalkozik, azoknál még a netet is beszüntetném!
Az az igazság (akár tetszik, akár nem), hogy a sok hülyeség helyett elsősorban a helyesírási szótárat kellene olvasnod, és abból csak hasznod származna.
És nem csinálnál magadból majmot a világ előtt ilyen kérdésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!