A csoki illatú dezodor/tusfürdő hizlal?
Figyelt kérdés
Valahol ezt hallottam, hogy alvás közben a tusfürdőtől fel lehet szedni akár 0,5 kg-t is, és a dezodortól is lehet hízni, ha hosszabb ideig használjuk. Ez igaz? :S
SOS!!!!
2016. jún. 19. 22:06
11/18 A kérdező kommentje:
Ki rakta át humor kategóriába??? Nem viccnek szántam, eredetileg a fogyókúrás kategoriába volt! Mi ez hogy csak igy átrakják a kérdéseket?!
Ja, és normális válaszokat kérek!!!!!
2016. jún. 20. 11:48
12/18 anonim válasza:
Oh, akkor nem, nem igaz. Ez orbitális baromság. Nem hízol egy túsfürdőtől vagy a dezodortól.
13/18 anonim válasza:
A moderátorok. Nyilván azt hitték, úgy gondolod, hogy ha megeszed, akkor hízlal-e, vagyis poénkodni akartál.
Szerintem írj nekik és tisztázd magad, bár nem biztos, hogy meg fogod tudni győzni őket (tapasztalat).
14/18 A kérdező kommentje:
Hol lehet irni nekik????
2016. jún. 20. 13:59
15/18 anonim válasza:
info@gyakorikerdesek.hu a modereptoidátorok email címe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!