Tudtok ilyen hosszú értelmetlen mondatokat amik nagyon hosszúak és semmi értelmük nincs? és általában: ha-val kezdődnek
1-es nem tudom nekem sosem volt hajó kedvem
volt rossz és jó de hajó sosem
bennem van a hiba???? HAzugság az életem??? :'(
Ha tudjuk, hogy a hang atlagos terjedesi sebessege 340m/s,
akkor ki egy nagy uvoltessel ki tudjuk szamolni, hogy hany mm-re van tolunk a vilag legoregebb faja. Mindenki tudja, hogy a vilag legoregebb faja a majomkenyerfa. A majomkenyerfa alatt husol egy gazella. Ebbol be tudjuk bizonyitani, hogy 2+2 = malteroslapaaaaaaaat.Ebbol ki tudjuk kovetkeztetni Bill Gates teljes nevet, ami elengedhetetlen a Mojang adatbazisanak feltoresehez. Ha feltortuk, regisztraljunk anyi minecraft fiokot, amennyit csak tudunk. Ezutan jelntkezzunk be az egyik mc fiokkal a steamba. Ettol a steam osszeomlik. Az koztudott, hogy ha nincs steam, akkor a hot dog az IKEA-ban csak 50 ft lesz. Tehat 100%-al tobb etelhez jut6unk ugyanannyi penzbol. Ezzel azt ertuk L, hogy a gyermekehezes aranyat csokkentettuk Magyarorszagon. Ha tobb gyerek lesz Mo-n, akkor a nagymamam hamarabb mehet nyugdijba, azaz lesz kire sozni a tesomat a nyariszunet alatt, en megegyedul lehetek otthon, es nem kell neki 5 percenkent ugrani valamiert, ami az en kenyelmemet szolgalja.
Remelem sikerult levagnom hogy mit szeretnel, kerdezo.
Bocs hogy nem irtam ekezetet, samsung andro 4-en rossz a billentyuzet optimalizacio, sokaig tartott volna leirni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!