Mikor fogunk már felébredni a Mátrixból?
Figyelt kérdés
...mennyi évtized telt el a valós világban Mátrixhoz képest? Nálunk 2018 van a valódi világban milyen évszámot írunk? Kik ellen harcolunk és miért nem engednek ki minket a valódi világban?2018. jún. 16. 12:30
1/6 anonim válasza:
Nem a valós világban van 2000. Megállt az idő az Y2K után. A mátixban van most 2018. Látod te is el vagy mátrixosodva már
2/6 anonim 

válasza:

válasza:Majd akkor, ha jön Neo es felébreszt...
3/6 anonim 

válasza:

válasza:1: Írja, hogy a mátrixban van 2018, és azt kérdi, hogy a valóságban milyen évet írunk? Szövegértési gondok vannak?
4/6 fosfosfosfos 

válasza:

válasza:Bocs, de még kell a testhőmérsékleted az energiatermeléshez. ÜDV. Skynet
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Már ébren vagy.Nem vetted észre?Akkor nagyobb a baj mint amilyennek érzékeled.Üdv a jelenben,ja és én csak a libamáj pástétomért ugrottam be ide erre a bolygóra.
6/6 Wadmalac 

válasza:

válasza:Elszúrtad, a másik tabeszt kellett volna bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Ez miért van, hogy csak így tudok felébredni?
Vannak olyan féle álmaim, amelyből csak egy féle képpen tudok felébredni. Mégpedig úgy, hogy hagyom, hogy elkapjanak. Múltkor azt álmodtam, hogy üldöznek, én próbáltam felébredni, de nem ment, csak ha lefekszem az előtt, aki üldöz. Ez miért így működik?
Létezik olyan, hogy az ember álmában ragad és képtelen felébredni?
Például, ha ébresztik de nem reagál (én itt most nem az álmában elhalálozásra gondoltam) max csak pár óra múlva ébred fel.
Mire utalhat ez, nemtudok felébredni?
Ha a kanapénkon alszom el, legfőképp délután, egyszerűen bent ragadok "magamban" kinyitom a szemem, tudatomnál vagyok, de se beszélni se mozogni nem tudok, mintha félig aludnék illetve az agyam tudja, hogy fent vagyok, de mégsem tudok felkelni. Nagyon nehéz...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!