válasza:Hát, nem sok minden....
Unalmas , egyhangú hetköznapok egymás után,... Nincs minek örülni.
Magány .... Társas magány ...
Semmi sincs ami kicsit feldobni, így nem is tudom mi tart még életben. De persze élni kell, még így is.... Nincs mese,
F. 50

válasza:Ha jobban meggondolod, nincs értelme - az egésznek.
Valóban.
De - ettől még, ha már élünk - érezhetjük jól magunkat.
A világban sok szépséget lehet találni. Tényleg.
A művészetek, a természet, a barátság, a szerelem, az utazások, a sikerek, az állatok, a kalandok, a vallás…a gyerekek.
A jótékony élet, törődés az elesettekkel…
Nem nehéz jó dolgokat találni.
Annak, akinek ilyen kérdés eszébe jut, könnyen találhat valamit, ami “értelmet” ad az életének.
Más esélye nemigen van, végig depizni egy életet, sz@r perspektíva.
Kapcsolódó kérdések:
Én írtam ki azt a kérdést is hogy: "beleszerethettem e a lányom anyukájába". Ott mindent részletesen leírtam. A tegnap este folyamán amikor találkoztam a kislányom édesanyjával elmondtam neki a terveim. Miután meghallgatott annyit mondott hogy ha lát változást nálam...
Persze úgy, hogy titokban ment el nyaralni és lebuktatták...
Talán most a legaktuálisabb feltennem, tekintettel, hogy holnap kezdődik az iskola Nem tudom manapság hogy van, vagy mennyire jellemző, mert már nem vagyok iskolás, gyerekem pedig még nincsen, de az én időmben, általános iskolában és középiskolában is néhány tanárnál...
És lányok vertetek már meg fiút?
Engem nagyon bosszant ez az új frissítés! A kezdőlapon mindig ott volt az az ajánlás sáv felül, de így, hogy kivették, szörnyű! Minden olyan egyben van nekem most a kezdődlapon. Ráadásul olyan termékeket mutat, amik annyira nem is érdekelnek, úgy értem, hogy az az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!